Privacy Cookie Statement

This cookie policy has been created and updated by CookieFirst.com.

Політика кукі та конфіденційності Topigs Norsvin

Ця Політика кукі та конфіденційності останнього разу була оновлена 25 січня 2021 року.

Ми, Topigs Norsvin Nederland B.V. (“Topigs Norsvin” або “ми” або “наш(а/е/і”), глибоко поважаємо та цінуємо ваше особисте життя. Ця Політика кукі та конфіденційності роз’яснює, яку інформацію ми збираємо про вас під час вашого користування нашими вебсайтами та пов’язаними послугами і як ми використовуємо цю інформацію.

Сфера застосування та прийняття цієї Політики конфіденційності

Користуючись нашими веб-сайтами та пов’язаними послугами, ви погоджуєтесь на те, що ми можемо збирати, використовувати, розкривати та зберігати ваші персональні дані, як викладено в цій Політиці конфіденційності.

Ця Політика конфіденційності та кукі застосовна до всіх розділів вебсайтів, які знаходяться під управлінням Topigs Norsvin, і вважається за таку, що відповідає наступним нормативно- правовим актам:

  • Конституція України;
  • Цивільний кодекс України;
  • Закон України «Про захист персональних даних» N 2297-VI від 01 червня 2010 року;
  • Регламент (EU) 2016/679 Європейського парламенту та Ради Євросоюзу від 27 квітня 2016 року («Загальний регламент про захист даних», GDPR);
  • Акт Нідерландів про впровадження GDPR;
  • Інші нормативні акти, які регулюють відносини, пов’язані з діяльністю компаніі.

 

Конфіденційність

Як ми збираємо ваші персональні дані?

Ми збираємо ваші персональні дані за наступних обставин:

  1. Коли ви надаєте нам ваші персональні дані безпосередньо, наприклад під час передплати нашого інформаційнoго листа або іншої публікації, або під час реєстрації участі в заході;
  2. Під час відвідання нашого вебсайту;
  3. Під час вашого користування нашими каналами у соціальних мережах.

 

Ми збираємо наступні персональні дані:

  • Дані, які збираються нами автоматично:

Коли ви відвідуєте наші вебсайти та/або користуєтесь ними, ми автоматично збираємо персональні дані, що надає ваш комп’ютер, мобільний пристрій або будь-який інший пристрій, через який ви отримуєте доступ до наших вебсайтів. Ці дані можуть збиратися за допомогою файлів кукі. Детальнішу інформацію про використання файлів кукі можна отримати у розділі Кукі. До інформації, яка збирається, входить наступне:

  • інформація про браузер;
  • тривалість відвідування;
  • веб-сторінки, які ви відвідуєте;
  • гіперпосилання, які ви обираєте;
  • інформація про ваш зв’язок, наприклад, вашa IP-адресa.

 

  • Персональні дані, що надаються вами:

 

  • Ім’я та прізвище,
  • адреса,
  • поштовий індекс;
  • місце проживання;
  • країна;
  • номер (мобільного) телефону;
  • адреса електронної пошти;
  • інша інформація.

Як ми використовуємо ваші персональні дані:

Ми оброблюємо ваші персональні дані на наступних правових підставах:

  1. Для виконання договору (наприклад, передплачуючи наш інформаційний лист);

Б.  У зв’язку з нашими законними інтересами, у тому числі для маркетингу;

  1. Для виконання юридичних зобов’язань.

Ми оброблюємо ваші персональні дані в наступних цілях, які базуються на вищезгаданих

юридичних підставах:

 

Юридична підстава/и

Цілі:

 

А або Б

 

Б

 

 

А, Б або В

 

 

 

 

Б

 

 

Б

 

 

 

 

В

 

 

З метою контакту:

Для надання вам відповідного контенту.

 

Для того, щоб зв’язатися з вами з метою просування наших послуг та продукції.

 

Для того, щоб зв’язатися з вами електронною поштою, СМС або телефоном.

 

В цілях експлуатації та оптимізації вебсайту:

 

Для того, щоб зрозуміти, як використовуються наші вебсайти та пов’язані послуги і для вдосконалення нашого вебсайту.

 

Для персоналізації вашого досвіду, контенту та реклами на нашому вебсайті.

 

З метою дотримання вимог чинного законодавства

 

Для дотримання вимог чинного законодавства та нормативних правил.

 

Обмін персональними даними:

Ми можемо вести обмін вашими персональними даними з третіми особами в межах цієї Політики конфіденційності та відповідного законодавства і нормативних актів. Ми обмінюємося вашими даними виключно за наступних обставин:

Ми можемо користатися послугами третіх осіб для обробки ваших персональних даних. Ми оброблюємо ваші персональні дані на захищених серверах Pardot і Salesforce.com у Європейському союзі. Pardot і Salesforce.com діють в якості обробників для Topigs Norsvin. Ваші персональні дані можуть передаватися на сервери у Сполучених Штатах Америки. Topigs Norsvin уклала договори обробки з Pardot і Salesforce.com, які дотримуються норм конфіденційності Євросоюзу та Нідерландів з використанням стандартних договірних положень, узгоджених з Европейською комісією. Детальнішу інформацію можна отримати за посиланням на Політику конфіденційності Pardot та Політику конфіденційності Salesforce.com.

Ваші персональні дані можуть бути предметом обміну з іншими структурами Topigs Norsvin, як резидентами так і нерезидентами, з метою маркетингу. Ці структури можуть знаходитись поза межами Євросоюзу, де може не бути достатнього рівня захисту персональних даних. Topigs Norsvin вживатиме відповідних заходів захисту, у тому числі: і) зразки договорів про передачу персональних даних до третіх країн; іі) інші заходи, передбачені GDPR для законної передачі персональних даних за межі Євросоюзу. Якщо ви заперечуєте проти обміну вашими персональними даними, ви можете надіслати електронного листа на адресу communication@topigsnorsvin.com.

Ми можемо розкривати ваші персональні дані, якщо цього вимагатиме суд, закон або законодавство (наприклад, власники об’єктів інтелектуальної власності, наглядові органи, налогова та митна інспекція, поліція та інші юридичні особи).

Ми не будемо розкривати ваші персональні дані правоохоронним органам, іншим представникам уряду або іншим третім особам без повістки, судового наказу або іншого істотно подібного юридичного провадження, за винятком випадків коли ми дійсно вважатимемо, що розкриття такої інформації є необхідним та законним для захисту безпеки або прав третьої сторони, або для захисту наших прав.

Утримання персональних даних

Ми утримуватимемо ваші персональні дані впродовж періоду, необхідного для обробки ваших перональних даних. Персональні дані, пов’язані з обліковим записом, можуть утримуватися до видалення облікового запису, за винятком випадків коли таке утримання має бути довшим для надання наших послуг або вирішення спору, або дозволено законодавством.

Безпека ваших персональних даних

Ми вживатимемо розумних організаційних та технічних заходів заради безпеки ваших персональних даних та запобігання несанкціонованого доступу, незаконної обробки та розповсюдження, а також випадкової втрати, зміни або знищення.

Посилання на інші вебсайти

Наш вебсайт містить посилання на вебсайти третіх осіб, які можуть застосовувати інші умови обробки персональних даних. Ми не несемо відповідальність за контент або обробку персональних даних на цих вебсайтах, або за експлуатацію цих вебсайтів, і вам слід переглянути умови та політику конфіденційності, які застосовуються до цих вебсайтів, перед тим як надавати будь-які персональні дані через такі вебсайти. Дана Політика конфіденційності не поширюється на ці вебсайти.

 

Права суб’єктів даних:

Ви маєте право вимагати від нас інформації про результати аналізу та достовірність ваших персональних даних. Ви можете надіслати ваш запит на таку електронну адресу: , або поштою на:

Topigs Norsvin Nederland B.V. Helvoirtseweg 227 5263 LT Vught The Netherlands.

Якщо на вашу думку ми маємо недостовірні, неповні або застарілі персональні дані про вас, або ви підозрюєте, що ми невірно обробили ваші персональні дані, ви маєте право в будь-який час вимагати від нас виправлення такої інформації. Ви маєте право заперечити проти використання ваших персональних даних у маркетингу, повідомивши нас за вищезгаданими адресами або скориставшися функцією відмови, доступною на сайті. Ви маєте право вимагати від нас обмеження обробки ваших персональних даних. Ви також маєте право вимагати передачі ваших персональних даних іншому контролерові. Заперечення та запити про результати аналізу, а також вимоги про виправлення, видалення або передачу підлягають виконанню, згідно законодавству, не пізніше 30 календарних днів, окрім виняткових випадків.

 

Скарги:

Якщо ви маєте скаргу про те, як Topigs Norsvin оброблює ваші персональні дані, надішліть вашу скаргу до . Усі скарги та запитання розглядатимуться не довше чотирьох тижнів. Якщо вас не задовольняє результат вирішення скарги, ви маєте право подати скаргу до органу захисту даних у вашій країні.

Файли кукі

Цей розділ про кукі є доповненням до Розділу про конфіденційність.

Наш вебсайт використовує файли кукі. Кукі – це маленькі шматки інформації, які зберігаються у вашому браузері або смарт-пристрої.

Ми використовуємо функціональні кукі, для того щоб забезпечити належну дію вебсайту та поліпшити корисність вебсайту. Ми також використовуємо кукі на нашому вебсайті для удосконалення вашого досвіду на нашому вебсайті.

Ми використовуємо аналітичні кукі, для того щоб бачити як ви користуєтесь нашим вебсайтом, через який домен ви заходите на наш вебсайт та для поліпшення ефективності і якості нашого вебсайту.

Topigs Norsvin користується послугами Google Analytics. Google передає і використовує інформацію, зібрану Google Analytics, на сервери у Сполучених Штатах Америки. Topigs Norsvin уклав договір обробки з Google, дотримуючись норм конфіденційності Євросоюзу та Нідерландів. За детальнішою інформацією звертайтеся до Політики конфіденційності Google.

Ми можемо використовувати інформацію, зібрану через файли кукі, з метою перенацілювання. Це один з видів поведінкового націлювання, для якого Topigs Norsvin користується послугами Pardot – структури у складі Salesforce.com. Інформація, зібрана цими файлами кукі, може передаватися та зберігатися на серверах у Сполучених Штатах Америки. За детальнішою інформацією звертайтеся до Політики конфіденційності Salesforce.com.

Кнопки соціальних мереж на нашому вебсайті посилаються на відповідні сторінки соціальних мереж. Якщо натиснути на кнопку соціальної мережі, ваші персональні дані оброблятимуться відповідною соціальною мережею.

Дивіться нижче огляд всіх кукі, які розміщують Topigs Norsvin та треті особи. Цей перелік є додатковою послугою для вас і може бути неповним:

[ТАБЛИЦЯ КУКІ]

Більшість браузерів дозволяють користувачам не приймати кукі. Далі дивіться перелік браузерів та відповідні інструкції, як відмовитися від кукі. Відмова від кукі може порушити функціонування вебсайту:

 

Apple Safari;

Google Chrome;

Microsoft Internet Explorer;

Mozilla Firefox.